Bromfiets
Je wilt je brommer of scooter rijbewijs halen? EPIC rijschool verzorgt natuurlijk ook jouw bromfiets rijbewijs. Eerst doe je theorie-examen. Als je bent geslaagd ga je de praktijkopleiding volgen. Je mag al vanaf 15,5 jaar theorie-examen doen. Vanaf 16 jaar mag je starten met rijlessen en het praktijkexamen doen. TIJDELIJK GEEN SCOOTERLESSEN BESCHIKBAAR!!
Theorieopleiding voor de bromfiets
Met het online-theoriepakket van EPIC rijschool kun je in je eigen tijd wanneer het joú uitkomt, zittend achter je eigen PC of laptop, de theorie leren. Leer het verkeer.nl is een complete theorie opleiding en bestaat uit een theorieboek en een onlinetrainer. Eenvoudig in gebruik en met veel verschillende oefenexamens, tussentoetsen en thematrainingen ben je goed voorbereid om vol vertrouwen op theorie-examen te kunnen gaan! Het theorie-examen bestaat uit 50 vragen, bij 44 of meer goed ben je geslaagd
Praktijkopleiding voor de bromfiets
Na het theoriecertificaat AM is het eindelijk zover. De volgende stap is je praktijkopleiding. Dit kan in 1 dag of verdeeld over 2 dagen. Meestal doen we dit in 2 dagdelen. Het eerste dagdeel bestaat uit 2 uur rijles. Het tweede dagdeel heb je nog eens 2 uur rijles en aansluitend examen. Je volgt deze rijopleiding samen met nog 1 andere cursist. Heb je liever privé les? dan kun je ook een 1 op 1 rijopleiding volgen tegen een meerprijs van 60 euro.
Gratis gebruik kleding
Ik wil jou graag op een veilige manier laten genieten van het bromfietsavontuur. Voor iedere leerling ligt er indien nodig een motorbroek, motorjack, handschoenen, laarzen en goed passende helm klaar.
Praktijkexamen voor de bromfiets
EPIC rijschool verzorgt voor jou de aanvraag van het examen. In het examencentrum maak je eerst kennis met de examinator. Deze legt uit hoe het examen verloopt. Het praktijkexamen duurt 45 minuten. Tijdens het examen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten, waarbij je wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg. De examinator beoordeelt tijdens de rit ook of je de bromfiets beheerst. Je krijgt tijdens het examen alle gelegenheid te laten zien wat je kunt. Helemaal foutloos hoeft niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het overige verkeer en of je de situatie meester bent. Kortom, de examinator bekijkt of je voldoende in huis hebt om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. De examinator volgt je op een eigen bromfiets en uiteraard rij jij op dezelfde bromfiets als waarop je hebt gelest.
Wat kost het?
Bromfietslessen
EPIC 50cc
4 uur rijles
Praktijkexamen
iTheorie cursus
TIJDELIJK €419,-
€469,- incl. BTW
Bestellen
Overige tarieven
Losse rijles€49,-
iTheorie pakket€69,-
Los praktijkexamen€204,-