Over jou
Wat wordt er van jou verwacht en wat kan ik voor jou betekenen?
Aan de slag voor je theorie examen
Vanaf 16 jaar mag je al voor je theorie-examen rijbewijs B opgaan. Met het online theoriepakket van Epic Rijschool kun je in je eigen tijd wanneer het joГє uitkomt, zittend achter je eigen PC of laptop, de theorie leren.

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. Leer het verkeer.nl is een complete theorie opleiding en bestaat uit een theorieboek met 270 studievragen een online trainer.

De Epic theorie opleiding bestaat uit:
 • Compleet theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken
 • Studievragen na elk hoofdstuk
 • 1000 credits voor 1000 online oefenvragen
 • Geschikt voor dyslexie: alle vragen worden voorgelezen
 • Complete verkeersbordenbijlage
 • Geschikt voor auto, motor, bromfiets en brommobiel
Eenvoudig in gebruik en met veel verschillende oefenexamens, tussentoetsen en thematrainingen ben je goed voorbereid om vol vertrouwen op theorie-examen te kunnen gaan! Lees hier meer over het theorie examen..
Rijlessen in de praktijk
Wij gaan samen lessen in een nieuwe BMW X1, welke van alle gemakken is voorzien! Veiligheid komt bij ons vanzelfsprekend op de eerste plaats. Tijdens je intake les krijg je ook al echt les en kun jij ervaren hoe het voelt om een auto zelfstandig te besturen. Vanaf les 1 gaan we jou stap voor stap, aangepast aan jouw niveau, leren hoe je veilig en met de juiste mentaliteit als automobilist deel kunt gaan nemen aan het verkeer. Er wordt lesgegeven in blokken van 60 minuten tot 120 minuten.

De eerste lessen besteden we vooral aandacht aan de bediening en beheersing van het voertuig. Je leert de bijzondere verrichtingen zoals parkeren, keren op de weg en de hellingproef. Daarna komen de verschillende verkeerssituaties aan de orde. We beginnen met eenvoudige verkeerssituaties en gaan deze daarna stap voor stap opvoeren richting complexere verkeerssituaties. Aan het einde van de opleiding gaan we vaker routes rijden om je zoveel mogelijk ervaring op te laten doen en om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen. Lees hier meer over het praktijkexamen..

Tussentijdse Toets
Een praktijkexamen afleggen is best wel spannend. Om alvast te wennen aan de examensituatie is de Tussentijdse Toets (TTT) bedacht. Deze vind je terug in de meeste pakketten. Het is een soort proefexamen. Je gaat met een examinator van het CBR een examen afleggen, waarbij je tips krijgt te horen. En wat heel prettig is, is dat je daarnaast vrijstelling kunt verdienen voor de bijzondere verrichtingen voor het eerstvolgende 'echte' examen. Als je het fijn vindt kun je je rijinstructeur mee laten rijden achter in de auto. Een enkele keer kan het voorkomen dat er nog een examinator meegaat. In zo'n geval mag de rijinstructeur niet mee. Na afloop krijg je een advies van de examinator. Zo weet jij precies wat je nog extra moet oefenen voordat je echt praktijkexamen doet en kan je instructeur je hierin begeleiden. Wil je meer weten over de Tussentijdse Toets? Lees hier meer..

Makkelijk je lessen bijhouden via je telefoon
Epic Rijschool werkt met de PlanGo Leerling App. Dat is een app waarmee je direct de belangrijke onderdelen van je rijopleiding kan volgen en zie je wanneer je een volgende rijles hebt afgesproken.

Met de Leerlingen App kun je:
 • Alle lessen uit het verleden zien
 • Je komende lesafspraken bekijken
 • Voortgang van je rijopleiding bekijken
 • Beoordeling van je handelingen zien
 • Opmerkingen van je instructeur nalezen
 • CBR examens inzien
 • Rekeningen en betalingen bekijken
Zodra je rijlessen gaat volgen sturen wij je een gebruikersnaam en wachtwoord zodat je gebruik kunt maken van deze app.

De PlanGo LeerlingApp is te downloaden via de Appstore en Google Play
Keuze maken welke rijschool of lespakket? Neem een intake rijles!
Wil jij geheel vrijblijvend kennismaken met het autorijden en het volgen van autorijles bij Epic rijschool dan kan dat. Je kunt dan gebruik maken van een intake rijles.

Deze intake is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. De kosten van deze intake rijles bedragen 55 euro en duurt 60 minuten. Binnen deze intake krijg ik een beeld van je rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Vanuit daar gaan we een EPIC rijplan maken voor je.
2toDrive
Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jezelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen.

Wat is 2toDrive?
2toDrive is een periode waarbij je onder begeleiding van een coach rijervaring opdoet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je gedurende een langere periode onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen.

Hoe werkt het?
 • Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.
 • Vanaf 16,5 jaar mag je praktijklessen volgen en kun je de begeleiderspas aanvragen.
 • Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.
 • Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach(es).
 • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.