Over mij
Inmiddels doen wij (Joost & Vanessa) samen de rijschool. Wij hebben samen 3 kinderen welke recent alle 3 het rijbewijs op zak hebben. Meer dan 25 jaar geleden heb ik mijn auto en motorrijbewijs gehaald. Zowel beroepsmatig als prive heb ik in die jaren duizenden kilometers met de auto en motor afgelegd. Al deze rijervaring helpt me nu naast een gedegen opleiding- in mijn werk als bevoegd RIS rijinstructeur. Naast rijinstructeur voor de auto ben ik tevens fanatiek KNMV gecertificeerd motorrijinstructeur.
Mijn streven
Het verkeer van vandaag is anders dan die van 25 jaar geleden. Ten eerste is zij zeer sterk gegroeid en deze groei neemt nog steeds toe. Gelijktijdig zijn de ontwikkelingen in de techniek die we vandaag de dag in onze voertuigen vinden enorm. En 1 ding is zeker: ook in de komende 10 jaar zullen de auto's waarin we rijden anders zijn dan vandaag. Nieuwe technieken en veiligheidsmaatregelen zullen toegepast worden. Maar ondanks deze maatregelen blijft de mens de belangrijkste factor die bepalend is hoe veilig we voor onszelf en voor anderen onderweg zijn. Het is dan ook mijn streven om de toekomstige automobilisten niet alleen de kennis en vaardigheden, maar vooral ook een goede mentaliteit mee te geven, zodat zij zelfstandig, en milieubewust aan het verkeer deel zullen nemen.
Persoonlijke aanpak
Om dit bovenstaande te kunnen bereiken, houd ik rekening met de unieke karaktereigenschappen van elke leerling. Een standaard aanpak leidt hier niet tot het gewenste resultaat. Een persoonlijke aanpak betekent dat elke leerling een benadering krijgt die bij hem of haar past en zo dus het beste verder helpt. Daarvoor kan ik putten uit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen. Daarnaast heb ik veel geduld, als het eens niet meteen wil lukken. Tevens ben ik betrouwbaar, eerlijk en praktisch ingesteld. En niet geheel onbelangrijk: humor tijdens de rijlessen! Er mag gelachen worden! Als de leerling zichzelf kan zijn in een ontspannen sfeer, is het leerresultaat optimaal. Ik ga ervoor zorgen dat je rijbewijs niet alleen een vergunning is om te mogen rijden maar dat je na een rijopleiding bij mij ook echt kan autorijden.

Gedreven en enthousiast ga ik samen met jou bovenstaande uitdagingen aan.