Eerlijke prijzen
Alles voor je rijbewijs
Waarom Epic Rijschool?
Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier. Maar je moet het wel eerst halen. Waar neem je les? Kies je voor de goedkoopste rijles? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs. Je rijbewijs halen is een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij EPIC Rijschool krijg je die zekerheid. Een prettige leeromgeving met een hoog slagingspercentage. EPIC is de beste start van je rij carriere. Dat garandeer ik!
Goed om te weten
Het is belangrijk dat je uiteindelijk op de juiste manier actief aan het verkeer gaat deelnemen. Een goede rijopleiding kost al snel 40 uur of meer aan rijlessen. Je leert immers iets nieuws, dat kost tijd, aandacht en geduld. Uiteraard zijn er ook rijscholen die minder lessen nodig achten en geven, maar die laten vaak delen uit de rijopleiding weg, geven onvoldoende uitleg of je krijgt niet voldoende tijd om dingen te oefenen/herhalen.

Ben je ziek of kun je onverhoopt toch niet op het afgesproken tijdstip? Gratis annuleren of verzetten tot 72 uur voor de afgesproken les. Bij annuleren 72 uur tot 24 uur voor de les betaal je 50% van de les. Bij annuleren 24 uur voor de les heb je geen recht op teruggave van het lesgeld.
Epic auto modules
Rijlessen
Epic start
10 uur rijles
CBR praktijkexamen
Leerling-app
CBR Tussentijdse Toets
€1185,- incl. BTW
Bestellen
Rijlessen
Epic Plus
10 uur rijles
€650,- incl. BTW
Bestellen
Rijlessen
Epic Boost
extra optie
€450,- incl. BTW
Bestellen
Relaxed in termijnen betalen.
Overige tarieven
Intake rijles (60 minuten)€55,-
Losse rijles (60 minuten)€65,-
CBR Tussentijdse Toets€255,-
CBR Praktijkexamen€285,-
Toeslag faalangst examen€90,-
Theorie pakket (boek + online)€59,-
iTheorie (onbeperkt online training)€59,-
Theorie examen gereserveerd door Rijschool€55,-
Theorie examen verlengde duur (meer antwoordtijd)€69,-
Gezondheidsverklaring (verplicht) Zelf indienen via site CBR. Betaling via iDEAL€41,-
Epic modules uitgelegd
Bij de aanvang van jouw rijopleiding begin je met de module EPIC START. Uiteraard slaagt niemand na 10 uur rijles. Zodra de 10 uur gereden zijn volgt er een aanvullende module EPIC PLUS. Dit herhaal je naar gelang de snelheid waarmee je leert. Is het einde van de rijopleiding in zicht koop je alleen nog de uren je nodig hebt. Je koopt dus nooit meer lessen dan je daadwerkelijk gaat gebruiken. Gaat het jou niet snel genoeg? dan is de EPIC BOOST module een optie om te overwegen. Bij de start van jouw rijopleiding plan ik gelijk de tussentijdse toets en het CBR praktijkexamen. We werken dan direct naar die data toe. De rijlessen verdelen we over de geplande periode. Dus sneller je rijbewijs halen is mogelijk. Bij aanvang moet het theorie-examen behaald zijn.